Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
Παπαδόπουλος Ανδρέας
Μάρμαρα & Γρανίτες Σέρρες
Η επιχείρησή μας “Παπαδόπουλος Ανδρέας” αποτελεί μια σύγχρονη βιομηχανία κάθετης επεξεργασίας μαρμάρων και γρανιτών η οποία  ιδρύθηκε με αγάπη και μεράκι το 1972. Στο 1ο χιλιόμετρο Σερρών Θεσσαλονίκης στης Σέρρες στεγάζει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της έως και σήμερα.
 
Με την απαιτούμενη τεχνογνωσία, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και τον  σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, παράγουμε προϊόντα και κατασκευές υψηλής ποιότητας από το στάδιο της κοπής ως το στάδιο της στίλβωσης. Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο και επεξεργαζόμαστε μάρμαρα και γρανίτες λειτουργούμε με κύριο σκοπό την ποιότητα της πρωτογενούς ύλης και τις καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις που εφαρμόζουμε για τους πελάτες μας.
  
Κατασκευάζουμε επενδύσεις τζακιών, δαπέδων, πάγκους κουζίνας, σκάλες, κατασκευές μνημείων, ορθομαρμαρώσεις καθώς επίσης και περίτεχνες κατασκευές στην κουζίνα, στις σκάλες, στο μπάνιο, στο τζάκι ή στην αυλή του σπιτιού σας. Δημιουργούμε για σας πρωτότυπες συνθέσεις από μάρμαρα, γρανίτες, τεχνομάρμαρα και τεχνογρανίτες που αλλάζουν την οπτική του χώρου σας δίνοντάς του λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.
 
Σε μας θα βρείτε μάρμαρα και γρανίτες από όλη την Ελλάδα και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων που χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 
Αναλαμβάνουμε έργα σε οικίες, εξοχικά, επιχειρήσεις, καταστήματα, Ναούς και σε κάθε κτίριο, εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλο το Νομό Σερρών, καθώς και τις γύρω περιοχές. 

 
Φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση, οι ανταγωνιστικές τιμές, το εγγυημένο αποτέλεσμα του έργου και στόχος μας να  λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.